Skip to content

J. Margerienės privati toksikologijos praktika


    Kontaktinė informacija
    Rašyti el. laišką: J. Margerienės privati toksikologijos praktika
    (698) 44099 faksas: (5) 2723217
    Daugiau informacijos
    Vadovas: J. Margerienė, sav.
    Įmonės kodas: 123093452
    Sąsk. nr.: LT55 7044 0600 0147 7000
    Bankas: AB SEB bankas

    Vidaus ligų diagnostika, klinikiniai ir laboratoriniai tyrimai, jų analizė, interpretacija, gydymas.
    Priklausomybės ligų (alkoholiui, nikotinui, narkotikams, medikamentams) kompleksinis gydymas:detoksikacijos procedūros (fizinės priklausomybės, abstinencinio sindromo gydymas); priklausomybės ligų sukeltų komplikacijų ( toksinio kepenų, kasos, širdies, nervų, psichikos ir kt. sistemų pakenkimo) diagnostika ir gydymas; narkotikų testai įvairiose organizmo terpėse; atkryčių medikamentinė ir psichologinė prevencija.
    Nutukimo, viršsvorio diagnostika ir gydymas: instrumentiniai tyrimai: kūno riebalų procento nustatymas, kūno sudėties analizė, bazinės medžiagų apykaitos ir kt.; maisto netoleravimo testas; nutukimo, viršsvorio diferencinė diagnostika - hormoniniai (kortizolio, insulino, leptino, TSH) tyrimai, cukrinio diabeto ir kt. susirgimų diagnostika; nutukimo komplikacijų diagnostika ir prevencija (cholesterolio, trigliceridų, gliukozės kiekio kraujuje ir kt.); sveikos mitybos ir gyvensenos individualaus plano sudarymas; metabolinio sindromo diagnostika ir prevencija; priklausomybės maistui psichologinių faktorių analizė ir gydymas
    Endotoksikozių gydymas (chemoterapijos, inkstų ir kt. ligų intoksikacijų gydymas). Psichoterapija individuali ir grupinė.

      Jei radote netikslumų pateiktoje informacijoje, maloniai prašome informuoti mus el. pašto adresu:
      info [eta] sveikata24.lt.
      Nuoširdžiai dėkojame.