Skip to content

SK Impex Service Center, filialas, UAB


    Thumbnail for the listing's main image
    Kontaktinė informacija
    Rašyti el. laišką: SK Impex Service Center, filialas, UAB
    (45) 464525 faksas: (45) 464525
    Visit Website
    Daugiau informacijos
    Darbo laikas: I-V 8.30-17.30

    Uždaroji akcinė bendrovė "SK Impex Service Center" įkurta 1995 metais gegužės 15 d. 2008 – 2011 metais į bendrovę įsiliejo dar dvi kompanijos: UAB "Sundora" ir UAB "Sundoros veterinarija". Pagrindinės bendrovės veiklos sritys: Prekyba odontologijos medžiagomis ir įrengimais. Garantinis ir pogarantinis įrangos remontas. Prekyba endoprotezais bei medicinos įranga. Medicinos įrangos techninė priežiūra. Prekyba veterinariniais vaistais, vakcinomis, pašarų papildais ir biocidais. Atstovaujame JAV kompanijas: ''ZIMMER '' (kelio, klubo, peties endoprotezai, traumatologiniai implantai, stuburo implantuojami fiksatoriai),
    '' CONMED LINVATEC'' ( vienas iš pasaulio lyderių endoskopinės vaizdo įrangos, artroskopinių instrumentų ir implantų tiekimo srityje ), Vokietijos kompanijas: ''SIRONA'' , ''HERAEUS'', ''DENTAURUM'', '' KaVo DENTAL'', ''HAMMACHER'', ''C.HAFNER'' (odontologijos medžiagos ir įrengimai).
    MISIJA
    Tiekti įmonės klientams tik aukščiausios kokybės medicininę įrangą bei medžiagas, užtikrinti savalaikį ir nepriekaištingą servisą, suburti aukštos kvalifikacijos specialistų komandą ir sukurti jiems puikias darbo sąlygas.
    VIZIJA
    Būti odontologijos ir medicininės paskirties gaminių prekybos lyderiu, geriausiai tenkinančiu klientų poreikius ir skatinančiu sėkmingą jų verslo plėtrą.
    VERTYBĖS
    Profesionalumas, novatoriškumas, sąžiningumas, pagarba klientui, etiška veikla.

      Jei radote netikslumų pateiktoje informacijoje, maloniai prašome informuoti mus el. pašto adresu:
      info [eta] sveikata24.lt.
      Nuoširdžiai dėkojame.