Skip to content

Klinika "Santaura"


    Thumbnail for the listing's main image
    Kontaktinė informacija
    Rašyti el. laišką: Klinika "Santaura"
    (5) 2705457 faksas: (5) 2705457
    Visit Website
    Daugiau informacijos
    Darbo laikas: I-IV 9.00-18.00, V 9.00-15.00
    Vadovas: O. Mažylienė, gyd.
    Įmonės kodas: 123994087
    Sąsk. nr.: LT10 7230 0000 0046 8831
    Bankas: UAB Medicinos bankas

    Klinikoje dirba aukščiausios kvalifikacijos gydytojai : urologas, ginekologas, proktologas ir dermatovenerologas, užtikrinantys tikslią diagnostiką, gydymą ir profilaktiką, stažavęsi įvairių pasaulio šalių medicinos mokslų tyrimų institutuose ir gydymo įstaigose.
    Naudojame pažangiausius diagnostikos ir gydymo metodus.
    Užtikriname visišką konfidencialumą ir anonimiškumą.
    Gydymo įstaiga ir laboratorija licenzijuota Sveikatos apsaugos ministerijos. Laboratorinė diagnostika atliekama modernia laboratorine įranga, naudojant aukštos kokybės diagnostikumus ir tikslias metodikas.
    KLINIKOJE ATLIEKAMA : chlamidijų, mikoplazmų, ureaplazmų, gonorėjos, gardnerelų, trichomonų, mobiliunkų, grybelio tyrimus. Antibiotikogramos ureaplazmozės ir mikoplazmozės sukėlėjų rezistentiškumui antibiotikams nustatyti. Kraujo tyrimai dėl sifilio, ŽIV, herpes, citomegalo viruso, toxoplazmozės diagnostikai. Visi hormoniniai tyrimai. Prostatos (PSA), kiaušidžių (Ca 125) ir kitų vėžio žymenų nustatymas. Onkocitologinis gimdos kaklelio tyrimas, žmogaus papilomos viruso ir kiti tyrimai.
    PROCEDŪROS: Echoskopija; Kolposkopija (gimdos kaklelio apžiūra optiniu prietaisu); Rektoromanoskopija (tiesiosios žarnos apžiūra optiniu prietaisu); Visos ginekologinės ambulatorinės operacijos; Mažų karpų ir papilomų šalinimas.
    UROLOGAS: Prostatos ligų diagnostika ir gydymas; Šlaplės, prostatos ir sėklidžių uždegimimių ligų tiksli diagnostika ir gydymas; Ultragarsinis prostatos ir inkstų tyrimas; Potencijos sutrikimų gydymas. Varikocelės, fimozės, epididimito, balanopostito diagnostika ir gydymas; Tyrimai dėl nevaisingumo; Seksologinių sutrikimų gydymas.
    DERMATOVENEROLOGAS: Tiksli visų lytiniu keliu plintančių ligų diagnostika ir gydymas;Odos ligos; Mažų karpų ir papilomų šalinimas.
    GINEKOLOGAS: Profilaktinis ištyrimas; IUAP (spiralės) įdėjimas ir išėmimas; Tiksli nėštumo diagnostika; Mėnesinių ciklo sutrikimai; Klimakterinis laikotarpis; Kontracepcijos parinkimas; Gimdos miomos; Nėštumo nutraukimas; Gimdos kaklelio ligų diagnostika ir gydymas; Ištyrimas dėl nevaisingumo.
    PROKTOLOGAS: Tiesiosios žarnos ligų gydymas; Hemorojus.

      Jei radote netikslumų pateiktoje informacijoje, maloniai prašome informuoti mus el. pašto adresu:
      info [eta] sveikata24.lt.
      Nuoširdžiai dėkojame.