#1 2007-12-19 17:15:38

OutCOME
Pradedantysis
Registravosi: 2007-12-19
Žinutės: 6

Kaip priaugti svorio?

Sveiki, pamaniau gal kasnors iš jūsų žinot kaip galima būtų priaugt daugiau svorio? Nežinau, kas man yra, bet, kad ir kiek valgyčiau svoris po poros dienų nukrenta, nors vos ne visą laiką valgau... Pačiam net keista, gydytoja sakė, kad medžiagų apykaita per didelė... Gal ją kaip pristabdyt galima?

Neprisijungęs

#2 2007-12-20 14:43:40

Ignas24
Pradedantysis
Registravosi: 2007-12-20
Žinutės: 2

Re: Kaip priaugti svorio?

OutCOME rašė:

Sveiki, pamaniau gal kasnors iš jūsų žinot kaip galima būtų priaugt daugiau svorio? Nežinau, kas man yra, bet, kad ir kiek valgyčiau svoris po poros dienų nukrenta, nors vos ne visą laiką valgau... Pačiam net keista, gydytoja sakė, kad medžiagų apykaita per didelė... Gal ją kaip pristabdyt galima?

visu pirma pasiskaiciuok kiek kaloriju gauni per diena, gal valgai daug, bet nekaloringo maisto ? nori priaugt svorio vartok daugiau angliavandeniu - ryziai,duona avizos bulves ir .t.t tai pat reik nepamirst ir baltymu (kiausiniai, pienas,varske, vistiena ir t.t )ju turetum gauti apie 1.5gr./1kg tavo svorio. Geriausia anlgliavandeniu turinti maista vartoti kartu su baltyminiu maistu.Reikia nepamirsti gerai pailseti nepakankamas poilsis,miego trukumas gali buti priezastis to,kad nepriaugi svorio.  Neparasiai ar sportuoji ar seip megini priaugt svorio, jei sportuoji ismegink maisto papildus skitus priaugt svorio. Tau neblogai tiktu  PROFESSIONAL WHEY PROTEIN tai angliavandeniu bei baltymu turintis maisto papildas skirtas priaugt svorio. duodu nuoroda galesi pats pasiskaityti.
http://www.atp-papildai.lt/kokteiliai.htm

Neprisijungęs

#3 2007-12-20 19:52:23

OutCOME
Pradedantysis
Registravosi: 2007-12-19
Žinutės: 6

Nu mano tevai labai pries maisto papildus, uz tai ju tai tikrai negaliu vartot, bet isbandysiu tai ka pries tai patarei, gal bent taip iseis priaugt kazka... smile

Neprisijungęs

#4 2007-12-22 15:50:58

flipis
Asistentas
Registravosi: 2007-12-15
Žinutės: 80

Na aš tai irgi asmeniškai manau, kad maisto papildai nėra jau ten super gerai, bet jie tikrai duoda ir daug naudos, tik svarbiausia atsirinkti sau tinkamiausius ir tinkamai juos naudoti, tada jie tikrai buna naudingi wink

Neprisijungęs

#5 2007-12-28 01:32:43

Ignas24
Pradedantysis
Registravosi: 2007-12-20
Žinutės: 2

maisto papildai nera nei vaistai nei kazkoks kitoks baubas kurio reiktu bijoti, rinkoj galima rasti ivairiu produktu skatinanciu testosterono padidejima augimo hormono padidejima ir panasiu. Taip tokiu papildu pradedanciajam ar sportuojanciam savo malonumui tikrai nera butina vartoti. Taciau proteinas, amino rugstys, kreatinas tai papildai kurie tinkamai vartojami tikrai nesukels jokio pasalinio poveikio. O rezultai gali pagereti akivaizdziai,kazkada kai tik pradejau sportuoti ir mazai ka nuotokiau apie si sporta vartojau steroidus ir veliau smarkiai nusivyliau, paslijo sveikata nustojus vartoti steroidus eme kristi svoris, galiausiai teko keleriems metams atsisakyti sporto. Per tuos kelerius metus pakankamai turejau laiko emiau dometis papildais, kiekvieno papildo sudeti kruopsciai issityrinedavau, kartais pasikonsultuodavau su gydytojais ir jei galeciau gryzti i praeiti tikrai rinkciaus saugius papildus, o ne steroidus. Jei norite staigesnio jegos soktelejimo, kad jusu raumenys atrodytu labiau papusti silyciau pabandyti kreatina tai tikrai geras papildas neturintis jokio neigiamo poveikio sveikatai, as apie ji suzinojau is gydytojo, kurio prasiau patarimo. Kreatinas nera brangus, bet daznas daro klaida renkasi brangu kreatina ir tikisi geresnio poveikio taciau, kvailys nesvarbu kurios firmos vistiek veiks vienodai jeigu tai 100proc monohidratas.    as daug ka perku is ATP-NUTRITION man pagal kaina ir kokybe yra pats tas kreatina irgi is ten perku   http://www.atp-papildai.lt/kreatinas.htm  500gr 50lt tos pakuotes uzteks ilgiau nei trims menesiams.

Neprisijungęs

#6 2007-12-28 22:04:40

Lincius
Asistentas
Registravosi: 2007-12-28
Žinutės: 30

Man yra panaši problema, valgau kiek telpa, bet į storuma neinu smile Aš esu sportuojantis žmogus, todėl sportas man atordo ir degina riebalus visus smile

Neprisijungęs

#7 2007-12-29 19:53:32

martynas91
Asistentas
Registravosi: 2007-12-29
Žinutės: 40

Manau ši problema kyla ne vienam paaugliui, vieni renkas anabolinius steroidus- kiti reguliuoja maitinimąsi.  Galėčiau patarti valgyti kuo daugiau baltymų (košės kiaušiniai nevengti saldumynų) taipogi nereiktų pamiršti sporto, auginti ne lašinius, o raumenis smile

Neprisijungęs

#8 2010-02-04 18:46:08

codex
Pradedantysis
Registravosi: 2010-02-04
Žinutės: 1

jai as vartosiu  CREATINE MONOHYDRATE    ir  PROFESSIONAL WHEY PROTEIN  kazin nieko blogo nepasidarys     hmm

Paskutinis taisė codex (2010-02-04 18:53:06)

Neprisijungęs

#9 2010-07-07 18:27:24

darius123
Pradedantysis
Registravosi: 2010-07-07
Žinutės: 3

as noriu priaugti svorio ir pvz ar galeciau vartoti creatine? bet as nesportuoju tik namie pakilnoju giras ar creatinas tinka tik rimtai sportojantiems?

Neprisijungęs

#10 2010-07-07 18:34:54

darius123
Pradedantysis
Registravosi: 2010-07-07
Žinutės: 3

gal yra kiti kokie geri maisto papildai kad priaugti svorio? nes as valgau nemazai o svorio priaugt negaliu

Neprisijungęs

Forumo apačia