Jūs nesate prisijungę.
kokias geriausias priemones zinote nuo spuogu? Asmeniškai pats naudoju tik dezinfekcines priemones.
Paskutinis taisė martynas91 (2007-12-29 19:30:55)
Neprisijungęs
Na aš čia labai daug esu naudojąs priemonių nes mano oda yra jautri vandeniui ir kai buvau vasarą anglijoje ,o ten geriamiasis vanduo kuris bėga iš krano labai skiriasi nuo mūsų tai taip ir prasidejo mano spuogai..iki siol negaliu isigydyti visu ,nes vitiek vienas atsiras nors tu ką tik nepasinaudok kremu ir šakės..Na dabar naudoju Clean and Clear ..Jei vartosi pagal instrukcijas tikrai stebūklas..
Neprisijungęs
Kaip ir pats sakei dezinfekcinės priemonės.
Neprisijungęs
o nuo ko jie atsiranda? esu girdėjęs kad kai krapštai, gaunasi užkrėtimas ir jų padaugėja...
Neprisijungęs
Jaunatviniai spuogai formuojasi iš lėto. Padidėjus riebalų kiekiui, raginės paviršinio odos sluoksnio ląstelės sukimba su riebaliniu liaukų sekretu ir užkemša plauko folikulą. Riebalai kaupiasi folikule negalėdami ištekėti į odos paviršių. Atsiranda komedonai (kitaip vadinami balti ir juodi inkštirai), susidaro palankios sąlygos daugintis mikroorganizmams. Plauko folikule veikiantis mikroorganizmas Propionbacterium acne skaldo riebalus. Sudirgintuose aplinkiniuose audiniuose prasideda uždegimas: susiformuoja raudonas mazgelis - papulė, vėliau – pūlinukas. Esant sunkesnei ligos eigai gali susidaryti pūlių pritvinkę uždegiminiai mazgai, kurie gydami palieka randus. Jaunatviniai spuogai pažeidžia atviras kūno vietas: veidą (kaktos, nosies, smakro, skruostų sritis), krūtinę, nugarą – kaip tik tas vietas, kurias sunku paslėpti rūbais.
Neprisijungęs
visiem patariu isbandyti "Akne BP5" tikrai pades kas kencia del spuogu, kazi ar yra geresnuo priemuoniu kovoti su spuogais
Neprisijungęs